Café-Restaurant In de Buurt

is een eetgelegenheid voor mensen die graag in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer willen genieten. De vriendelijke service en sfeervolle omgeving zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt. Onze chef creëert de meest heerlijke gerechten voor jullie. Van onder andere op klassieke wijze bereide champignon de Dordogne tot zijn inmiddels beroemde spareribs. Kent je onze Wereldse Schnitzels al, zoals de Amerikaanse belegd met pulled pork, uienringen en barbecuesaus? En zo hebben we er nog 15! 

Moet er rekening worden gehouden met allergieën of dieetwensen? Geen enkel probleem. Laat het ons weten en we helpen je graag.

Het mooiste dat we van onze gasten kunnen horen is "Tot ziens". Want als er één ding is dat de gasten van    Café-Restaurant In de Buurt met elkaar gemeen hebben is dat we hen regelmatig in ons restaurant mogen ontvangen en in de watten leggen. 

Een topkeuken, heerlijke wijnen en een hartelijke sfeer.

"Bij In de Buurt eet je nooit maar één keer".  

 

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
John Tijbosch
20-02-23 03:36:59
Vanavond alsnog bij het nieuwe pand heerlijk gegeten. Fijne gastvrije ontvangst en een gezellig gesprek met de eigenaren/kok.
Was helemaal top 👍🏻
Wendy
02-05-22 13:29:28
Gisteravond hebben we bij jullie gegeten. Niet gereserveerd met een gezelschap van 7 personen. Er werd gelijk wat geschoven met tafels om het voor elkaar te krijgen. Ontzettend gastvrij en gezellig. Ik heb nergens zo lekker gegeten op het eiland als bij jullie!! Super, echt een aanrader dit restaurant!!!
Nancy en .Mario Sleegers
10-04-22 16:05:58
Gisteren bij jullie geweest en wat hebben we ontzettend lekker en goed gegeten. De smaken waren fantastisch en mooi alles opgediend in schaaltjes. Mooi restaurant. Zeer zeker een aanrader
Paul Marks
30-03-22 14:10:05
Gezellige ontvangst en bijzonder lekker gegeten. Aanrader!
Ben Vlok
03-12-21 01:33:13
Vanavond voor het eerst gegeten en kan niets anders zeggen dan TOP.
Vader en zoon die gewoon de zaakjes goed voor elkaar hebben en weten wat gastvrij is.
Gaan zaterdag avond weer gezellig heen.
Tonen: 5  10   20